Från redaktionen | 26/08/22

Så bekämpar du fetma en gång för alla
Innehåll:

Alla nutritionister fruktar för sina jobb. Kommer den nya viktminskningsmetoden att skada alla andra nutritionister? De främsta näringsexperterna tvivlar inte på det. Förutom att den tyska näringsfysiologen har utvecklat en naturlig bantningsformel, har det skett ett genombrott i behandlingen av fetma.

Mer än 14 000 patienter har redan gått ner i genomsnitt 10 kg på 30 dagar – utan bantning, utan att gå till gymmet och utan jojo-effekt. Som ett resultat har de minskat risken för hjärtattacker och stroke med 185 procent, minskat sina dåliga kolesterolnivåer med 15 gånger och räddat sig själva från åderförkalkning. De återfick en attraktiv silhuett, självförtroende och utmärkt kondition. Men hur är detta möjligt?

“Jag brukade väga 105 kilo. Tack vare KetoPlus®  har min vikt sjunkit till 78 kilo på 3 månader och jag går inte längre upp i vikt, oavsett vad jag äter! Jag är stolt över att dela mina framsteg med dig.
– Sarah Nilsson, Stockholm

“Som mamma till två barn är jag väldigt upptagen med arbete, barn och alla andra stressmoment i vardagen. Efter mitt andra barn gick jag upp i vikt, men hur mycket jag än försökte hade jag aldrig tillräckligt med tid för att gå till gymmet. Min man köpte KetoPlus® till mig och jag kunde knappt tro det när jag började gå ner i vikt! Tack, KetoPlus® – du är en riktig livräddare”.- Carolina Johansson, Köpenhamn

Den berömda nutritionisten (en expert inom viktminskning) har beslutat att hjälpa tusentals människor att bekämpa fetma. Nutritionisten utvecklade en naturlig, säker och lättanvänd formel i fem år av komplex laboratorieforskning. Läkaren har redan hjälpt hundratals människor att förlora överflödiga kilo och hjälpt dem att återfå det självförtroende och självkänsla som de förlorade för länge sedan.

Medicinska tidskrifter har redan kallat formeln en “revolutionerande prestation inom näringsområdet” och läkaren har redan fått flera prestigefyllda utmärkelser för sin vetenskapliga upptäckt. Tack vare hans formel kan även personer som är allvarligt och ihållande överviktiga (oavsett orsakerna) gå ner cirka 9 kg på en månad – och allt utan fasta eller motion.

“Jag kunde inte vara mer nöjd. På 4 veckor gick jag ner 12 kilo. Utan en speciell diet, utan intensiv träning.”
– Mark Olsson, Stockholm

Vi på redaktionen var först mycket skeptiska, men testade det sedan själva för att se om det verkligen fungerade.

Vi behövde veta mer om hur KetoPlus® fungerar. Hur fungerade det? KetoPlus®  är ett helt naturligt kosttillskott som uteslutande härrör från en exotisk blåbärsart som bara trivs i avlägsna områden i Sydostasien. Det är en kraftfull ingrediens som har kliniskt bevisats få oönskat överflödigt bukfett att försvinna på några veckor!

Efter dagar av forskning hittade vi många vetenskapliga tidskriftsartiklar som positivt granskade produkten. De var fulla av fallstudier där 99,2% av patienterna hade lyckats gå ner i vikt inom 4 veckor.

Update: Es sind nur noch 7 Packungen verfügbar

Das VORTEILSANGEBOT endet:May 18, 2024

Hemligheten bakom KetoPlus® är dess förmåga att dämpa aptiten och öka ämnesomsättningen samtidigt som antioxidanterna rensar ut lagrad fettvävnad och matsmältningssystemet.

PRESTANDA KetoPlus®

KetoPlus® IM TEST

Jag bestämde mig själv för att prova KetoPlus®  Det levererades till mig inom 4 dagar efter min beställning på den officiella webbplatsen.

Paketet innehöll en månads värde av kosttillskott, vilket var perfekt eftersom jag ville prova behandlingen i fyra veckor och dokumentera mina framsteg under den tiden.

Efter bara 3 veckor var mina resultat med KetoPlus®  helt enkelt enastående!

Mina resultat – Jag tappade 12 KG bukfett på bara en månad!

– Ta två KetoPlus® -tabletter per dag (morgon + kväll).

– Drick 1 liter vatten dagligen

FÖRSTA VECKAN

 

Efter en vecka blev jag förvånad över de dramatiska resultaten. Mina energinivåer var förhöjda och jag var inte ens hungrig. En välkommen bieffekt av KetoPlus® är dess förmåga att dämpa aptiten.

Jag kände mig verkligen fantastisk.

Det bästa av allt var att jag inte ens hade ändrat något i min dagliga rutin. På dag 7 ställde jag mig på vågen och kunde inte tro mina ögon. Jag hade gått ner 4 kg. Men jag var fortfarande inte övertygad eftersom de säger att man förlorar mycket vattenvikt i början av en diet. Jag ville vänta och se resultaten under de kommande veckorna. Men det såg verkligen bra ut! Jag vägde nu under 55 kg för första gången på flera år!

 

ANDRA VECKAN


Efter två veckor började jag veckan med ännu mer energi och sov faktiskt djupare än någonsin tidigare. Jag vaknade inte längre under natten och vände och vred på mig i sängen eftersom min kropp nu faktiskt kunde slappna av (jag tror att detta är ett resultat av att jag spolade ut gifterna). Jag gick också ner ytterligare 3 kg, vilket gav mig en otrolig viktnedgång på 7 kg på bara 2 veckor.

Jag måste erkänna att jag nu tror att denna diet är mer än bara en gimmick.

After two weeks I started the week with even more energy and actually slept deeper than ever. I stopped waking up and tossing and turning in bed during the night because my body was now actually able to relax (I believe this is a result of the toxins being flushed out). I also lost another 3kg which brought me to an incredible 7kg weight reduction in just 2 weeks.

I have to admit that I now believe that this diet is more than just a gimmick.

TREDJE VECKAN

Efter 3 veckor var alla mina tvivel och min skepticism helt borta! Jag har nu gått ner 2 hela klädstorlekar efter att ha gått ner ytterligare 4 kg. Och jag har fortfarande massor av energi. Ofta är det just den tredje veckan som man tenderar att tappa orken på andra dieter. Men tack vare KetoPlus® -pillret minskar inte min energi, den förblir konstant under hela dagen. Jag behöver inte längre en tupplur klockan 15 på eftermiddagen! Jag märker också att min mage smälter maten mycket bättre. Ingen mer uppblåsthet eller pinsam gas efter att ha ätit.

FJÄRDE VECKAN

Efter den fjärde veckan var mina slutliga resultat chockerande. Jag hade gått ner otroliga 14 kg sedan jag började med dieten! Många av mina kollegor är nu irriterade över att de inte hade anmält sig frivilligt som försökskaniner. Under den fjärde veckan gick jag ner ytterligare 3 kg. Resultaten är konsekventa! Men om jag ska vara ärlig har jag nästan nått min idealvikt. Jag kommer dock att fortsätta använda KetoPlus®  eftersom det innehåller så många antioxidanter och vitaminer och min hud ser fantastisk ut.

Jag kunde inte vara nöjdare med resultaten. Jag gick ner 14 kg på 4 veckor, utan någon speciell diet eller intensiv träning!

Dom:

Så om du har några tvivel om effekten av denna diet, bör du prova den själv; våra tester har visat att resultaten är verkliga. Vi på Real News 24 tvivlade också först, men vi ändrade oss snabbt. Efter vår egen forskning är vi glada att kunna rapportera att människor verkligen lyckas med denna diet.

Bara för våra läsare har vi fått 50% rabatt på KetoPlus®  Klicka på länken för att aktivera erbjudandet. Med en rabatt på 50% av normalpriset kan du äntligen uppnå en mager, perfekt form!

Men skynda dig! Rabatten kommer inte att vara giltig länge!

Vi önskar dig lycka till!

“Jag hade gått upp i vikt sedan jag fick mitt första barn, men hur mycket jag än försökte fanns det aldrig tillräckligt med tid för att gå till gymmet. En vän köpte KetoPlus®  till mig – och jag kunde knappt tro det när jag började gå ner i vikt! Tack KetoPlus® , du är en riktig livräddare!”
– Carol Eriksson, Tyskland

Varför är den så effektiv?

100 %naturliga ingredienser

Kommentarer

Claudia, 47

Tack för att du inspirerade mig att äntligen bli av med mina extrakilon. Tre veckor har gått och jag har gått ner 12 kilo. Jag väger nu 62 kg och min vikt fluktuerar inte längre. Allt jag gjorde var att ta 2 KetoPlus® piller varje dag! Jag gick inte ens till gymmet eller gick på diet! Att gå ner i vikt är så enkelt med KetoPlus® Med vänliga hälsningar, Erika!

Larissa, author

Jag har länge drömt om en hälsosam kropp. För tre månader sedan läste jag om KetoPlus® på den här webbplatsen. Jag tvekade innan jag beställde produkten. Min mamma övertygade mig. Det är inte ett högt pris att betala för en dröm som går i uppfyllelse! Nu går vi ner i vikt tillsammans! Det är bara fantastiskt!

Jennel, 58

Jag har länge drömt om en hälsosam kropp. För tre månader sedan läste jag om KetoPlus® på den här webbplatsen. Jag tvekade innan jag beställde produkten. Min mamma övertygade mig. Det är inte ett högt pris att betala för en dröm som går i uppfyllelse! Nu går vi ner i vikt tillsammans! Det är bara fantastiskt!

Larissa, author

Fortsätt med det goda arbetet, Jenell!

Monica, 54

Jag är glad att jag hittade den här artikeln. Jag kommer att prova Keto Plus

Larissa, author

Låt oss veta hur det går för dig!

Heidi, 49

Jag följde rådet och provade KetoPlus® . Det räddade faktiskt min familj och mitt äktenskap =) Det är fantastiskt! Min självkänsla har ökat mycket … Jag känner mig SUPER! =(

Kerstin, 57

Jag skulle också vilja prova det, jag kommer att beställa idag

Jessica, 42

Jag kan försäkra dig om att du kommer att bli nöjd med KetoPlus® Jag tar det och hittills har jag uppnått detta resultat

Ingrid, 55

Hej på er alla! Jag har precis fått min KetoPlus® -produkt! Tack för att du delade med dig av dina resultat och motiverade mig att börja! Förhoppningsvis kommer jag äntligen att bli av med allt fett. Jag kommer att rapportera om mina framsteg här också. xoxo

Larissa, author

Hej Ingrid! Jag är väldigt glad för dig! Allt du behöver göra är att ta KetoPlus® -piller om dagen! Jag ser fram emot att se dina första framsteg. Och kom ihåg, det är bättre att börja med små framsteg än ingen alls! Lycka till!

Elke, 45

Jag är mycket glad över att ha hittat denna webbplats och ser fram emot ditt stöd. Jag har provat många metoder för att gå ner i vikt men tyvärr har resultaten inte varit bra. Jag är 159 centimeter lång och väger 87 kilo – det är synd!!! Jag behöver gå ner minst 9 kilo och KetoPlus® verkar vara mitt sista hopp…

Larissa, author

Hej Elke! Många har använt KetoPlus® med utmärkta resultat! Mina vänner har också testat det och DET fungerade! Jag ger dig en 100% garanti för att du inte kommer att bli besviken igen. Vi är alla nöjda med våra resultat och jag önskar dig detsamma!
Damer, jag skulle vilja be dig än en gång att spendera några minuter på att dela dina resultat, för att dela är att bry sig! Ditt bidrag kan möjligen övertyga någon att äntligen bli smal, vacker och glad!!

Adalia, 28

Jag delar mina resultat eftersom jag lovade att jag skulle göra det. KetoPlus® är bara bra. Jag lyckades gå ner nästan 19 kilo efter sex veckor. Ingen diet eller träning! Ta 2 KetoPlus® piller om dagen! OTROLIGT!

Maria, 37

Hej Sofie! Jag är väldigt glad för din skull! Fortsätt med det goda arbetet! Lycka till! xxx

Mayer, 31

Jag fick paketet igår och började ett nytt liv idag! Jag kan inte vänta tills jag ser de första resultaten!

Klaudia, 47

Tack för att du inspirerade mig att äntligen bli av med mina extrakilon. Tre veckor har gått och jag har gått ner 12 kilo. Jag väger nu 62 kg och min vikt fluktuerar inte längre. Allt jag gjorde var att ta 2 KetoPlus® –piller varje dag! Jag gick inte ens till gymmet eller gick på diet! Att gå ner i vikt är så enkelt med KetoPlus® Med vänliga hälsningar, Erika!

Larissa, autor

Jag har länge drömt om en hälsosam kropp. För tre månader sedan läste jag om KetoPlus® på den här webbplatsen. Jag tvekade innan jag beställde produkten. Min mamma övertygade mig. Det är inte ett högt pris att betala för en dröm som går i uppfyllelse! Nu går vi ner i vikt tillsammans! Det är bara fantastiskt!

Jenell, 58

Glad att jag hittade den här artikeln. Jag ska prova KetoPlus®!

Larissa, autor

Fortsätt med det goda arbetet, Jenell!

Monica, 54

Jag är glad att jag hittade den här artikeln. Jag kommer att prova KetoPlus®

Larissa, autor

Låt oss veta hur det går för dig!

Heidi, 49

Jag följde rådet och provade KetoPlus® . Det räddade faktiskt min familj och mitt äktenskap =) Det är fantastiskt! Min självkänsla har ökat mycket … Jag känner mig SUPER! =)

Kerstin, 57

Jag skulle också vilja prova det, jag kommer att beställa idag

Jessika, 42

Jag kan försäkra dig om att du kommer att bli nöjd med KetoPlus® Jag tar det och hittills har jag uppnått detta resultat

Ingrid, 55

Hej på er alla! Jag har precis fått min KetoPlus® -produkt! Tack för att du delade med dig av dina resultat och motiverade mig att börja! Förhoppningsvis kommer jag äntligen att bli av med allt fett. Jag kommer att rapportera om mina framsteg här också. xoxo

Larissa, autor

Hej Ingrid! Jag är väldigt glad för dig! Allt du behöver göra är att ta 2 KetoPlus® -piller om dagen! Jag ser fram emot att se dina första framsteg. Och kom ihåg, det är bättre att börja med små framsteg än ingen alls! Lycka till!

Elke, 45

Jag är mycket glad över att ha hittat denna webbplats och ser fram emot ditt stöd. Jag har provat många metoder för att gå ner i vikt men tyvärr har resultaten inte varit bra. Jag är 159 centimeter lång och väger 87 kilo – det är synd!!! Jag behöver gå ner minst 9 kilo och KetoPlus® verkar vara mitt sista hopp. ….

Larissa, autor

Hej Elke! Många har använt KetoPlus® med utmärkta resultat! Mina vänner har också testat det och DET fungerade! Jag ger dig en 100% garanti för att du inte kommer att bli besviken igen. Vi är alla nöjda med våra resultat och jag önskar dig detsamma! Damer, jag skulle vilja be dig än en gång att spendera några minuter på att dela dina resultat, för att dela är att bry sig! Ditt bidrag kan möjligen övertyga någon att äntligen bli smal, vacker och glad!!!

Adalia, 28

Jag delar mina resultat eftersom jag lovade att jag skulle göra det. KetoPlus® är bara bra. Jag lyckades gå ner nästan 19 kilo efter sex veckor. Ingen diet eller träning! Ta 2 KetoPlus® piller om dagen! OTROLIGT!

Mariia, 37

Hej Sofie! Jag är väldigt glad för din skull! Fortsätt med det goda arbetet! Lycka till! xxx

Meyer, 31

Jag fick paketet igår och började ett nytt liv idag! Jag kan inte vänta tills jag ser de första resultaten!